Evelien Schepers (links) en Gerrie Wennink worden in de bloemen gezet door regiovoorzitter Vincent Elferink.
Evelien Schepers (links) en Gerrie Wennink worden in de bloemen gezet door regiovoorzitter Vincent Elferink.

Gerrie en Evelien, vrouwen met hart voor de Zonnebloem

Neede - Gerrie Wennink en Evelien Schepers zijn dinsdag 12 november in het Achterhuis in Neede in de bloemen gezet vanwege hun jarenlange inzet voor de Zonnebloem afdeling Neede.

Beide zijn tien jaar werkzaam voor deze afdeling. Vincent Elferink, voorzitter van de Regio Oost Achterhoek van de Zonnebloem, sprak bij deze gelegenheid mooie woorden. Ook de voorzitter van de afdeling, Gerrie Abbink, sprak beide jubilarissen toe en overhandigde hen namens alle vrijwilligers een bos bloemen.

Gerrie Wennink en Evelien Schepers zijn in februari 2008 vrijwilliger geworden bij de Zonnebloem. Gerrie Wennink heeft zich jarenlang ingezet als penningmeester van de afdeling. Evelien Schepers heeft zich, naast een periode als bestuurslid, ook altijd ingezet voor de regiovakanties en organiseert nu kleinschalige activiteiten voor de Zonnebloem afdeling Neede. Zowel Gerrie als Evelien bezoeken daarnaast ook trouw hun eigen gasten, die altijd blij zijn met hun bezoekjes.

Namens de Regio Oost-Achterhoek ontvingen beide dames het zilveren speldje van de Zonnebloem met bijbehorende oorkonde behorend bij het 10-jarig jubileum en een fraaie bos bloemen.

Meer berichten