Foto: Janny Hoenink

'Griezeltocht is een gouden formule'

EIBERGEN - Spoken in de bomen, megagrote spinnen en griezelig aangeklede etalages. Het centrum van Eibergen was vrijdag 26 oktober omgetoverd tot een waar spookhuis. De griezeltocht door het centrum van Eibergen was een groot griezelig succes.

Een nieuw record is gehaald, zo'n 450 kinderen liepen de avontuurlijke tocht langs de winkeliers van Eibergen.Van groene heksenranja tot een pompoencake; de ondernemers deden hun stinkende best.

De organisatie blikt terug op een succesvolle griezeltocht op vrijdag 26 oktober. Eelke Hasselo, Jacqueline Egbers en Madelon Kuijk zijn de bedenkers van de griezeltocht, zij vonden dat er iets georganiseerd moest worden voor kinderen. In 2017 kwamen de drie dames vlak voor Halloween op dit idee. Na een succesvol eerste jaar kon een tweede editie niet uitblijven. Dit jaar breidde de organisatie zich uit tot vier personen bezig zijn geweest voor een nog leukere tocht en met de organisatie van een griezelbal voor jongeren. ''Het is een gouden formule, waar zowel de burgers als ondernemers echt profijt van hebben'' zegt de organisatie.

Eerste vijf foto's: Janny Hoenink / laatste vier foto's: Henk ter Horst.

Meer berichten