Foto: de Belhamels

'Er is rook tot ver buiten Beltrum'

door de redactie

BELTRUM - 'Er is rook tot ver buiten Beltrum'. Deze hint vertelt iets over wie de vijftigste Prins van de Belhamels zal worden. In Beltrum en omstreken wordt er momenteel volop gegist wie het nieuwe prinsenpaar zal worden. De cryptische hints moeten ons helpen te achterhalen wie het zullen worden.

Inmiddels heeft het komende prinsenpaar de volgende hints de wereld in gebracht: "Ze zijn gesignaleerd op de kermis, en zijn niet vies van een drankje, ze zijn beide messscherp en ze zijn beide van de tijd, altijd. Alles wijst erop dat het nieuwe prinsenpaar er klaar voor is."

Stijgend niveau
De Beltrumse carnavalsvereniging is wederom in geslaagd om twee fantastische buutavonden neer te zetten. "Het lijkt wel of het niveau elk jaar weer stijgt", aldus Marcel Baks, een van de drijvende krachten achter de succesvolle buutavonden van de Belhamels. "De zaterdagavond was dan ook binnen veertien minuten uitgekocht. Dat zegt genoeg."

Voor de vrijdagavond zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. De buutavonden vinden plaats bij Residentie Belhamelshoes - Spilman in Beltrum.

Bas de Stofjas, die al meer dertig jaar in de Beltrumse ton staat, Mathilde Geerds, Joost en Martijn en Ernest Beuving maken op vrijdag 2 november hun opwachting. Aan het eind van de avond wordt het huidige prinsenpaar, Prins Joost en zijn Adjudant Menno, op ludieke wijze 'afgevoerd'. Op zaterdag 3 november is er de onthulling van het nieuwe prinsenpaar. Meer informatie staat op de website

Meer berichten