Cursus internet en computeren

Eibergen - Steeds meer senioren raken geïnteresseerd in de computer en internet en willen om kunnen gaan met een laptop of tablet. Daarnaast is internet een uitkomst om op een gemakkelijke manier contact te maken met familie en instanties. De PCOB verzorgt vanaf eind oktober weer een cursus.

Sedert enkele jaren begeleiden leden van de PCOB Eibergen ouderen hierbij in korte cursussen. Deelnemers kunnen aangeven wat ze willen leren en hun eigen tablet of laptop meenemen. Maar er zijn ook voldoende laptops aanwezig die gebruikt kunnen worden. De cursusleiders streven ernaar dat iedere deelnemer een eigen begeleider heeft. De cursus bestaat uit zes lessen van anderhalf uur en is geschikt voor beginners en gevorderden.

Op dinsdagmiddag 30 oktober starten er weer lessen in de Huve met twee nieuwe groepen van hooguit zes deelnemers. Er wordt een bijdrage van 5 euro per keer gevraagd. Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met: Wil Hummel tel. 0545-472492, tel. 06- 12849735 of wilhummel1947@gmail.com

Meer berichten