Primeur voor de Achterhoek: zwangerschapsbeurs

(Foto: NVKH)

Eibergen - Een primeur voor de Achterhoek in Eibergen. Op zaterdag 13 oktober wordt er voor het eerst een zwangerschaps- en ouderschapsbeurs in de Achterhoek gehouden. Bezoekers zijn van 10.00 tot 14.00 uur welkom in Centrum Goud om kennis te maken met het brede aanbod rond zwangerschap en ouderschap in de regio.

Organisatoren Ada Hoogeveen (Berkellact), Eva Ploum (evaYoga) en Désirée Somsen (Homeopathie Berkelland) vonden elkaar in de wens om toekomstige en jonge ouders te helpen om beter voorbereid de zwangerschap en het ouderschap tegemoet te gaan. "Ontspannen en positief zwanger zijn, bevallen, verzorgen en opvoeden wordt makkelijker als ouders weten wat er allemaal mogelijk is", aldus het drietal.

De beurs telt diverse stands en elk half uur is er een workshop of lezing. Bezoekers maken kennis met onder andere zwangerschapsyoga, klassieke homeopathie, muziek met dreumesen, kinderfysiotherapie, haptonomie, babymassage, babygebaren, hypnobirthing, een lactatiekundige, babyconsulente, draagdoekconsulente en een natuurvoedingsdeskundige,

De gratis toegankelijke en niet-commerciële Zwangerschaps- en Ouderschapsbeurs Achterhoek wordt gehouden in Centrum Goud aan de Hondevoort 18.

Meer berichten