Logo berkelnieuws.nl


Het vertrekpunt van de fietsvierdaagse is de VVV aan het Kerkplein.
Het vertrekpunt van de fietsvierdaagse is de VVV aan het Kerkplein. (Foto: VVV Ruurlo)

Fietsen door karakteristiek gebied

RUURLO - De fiets-commissie van de VVV Ruurlo heeft voor de fietsvierdaagse van 2018 weer afwisselende routes uitgezet.

Van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 augustus kan er dagelijks gefietst worden vanuit de VVV aan het Kerkplein 20. Vertrekken kan vanaf 9.00 uur. De lengte van de fietstocht is circa 40 en 60 kilometer. De routes zijn niet bewegwijzerd. Voor de langere afstand dient men vóór 12.00 uur te vertrekken.

Deelname aan de fietsvierdaagse kost 12,50 euro per persoon en een dagkaart kost 4 euro. Mensen kunnen zelf beslissen hoeveel dagen zij willen fietsen.

"De fietsliefhebber kan kennismaken met een groot gedeelte van het karakteristieke gebied van de Achterhoek: het coulisselandschap," aldus een woordvoerder. "De routes lopen door bossen, langs beken en houtsingels. Prachtige doorkijkjes en mooie plekjes maken van de tocht een heerlijke beleving. Onderweg is er voldoende gelegenheid te rusten, iets eten of drinken en te bezichtigen." Oplaadpunten zijn onderweg aanwezig. Na afloop, wanneer men alle dagen heeft gefietst, ontvangen deelnemers een herinneringsmedaille. Indien men voor 17.00 uur terug is bij de VVV, is er de mogelijkheid onder genot van een glaasje fris na te praten. Meer informatie over de fietsvierdaagse is verkrijgbaar bij het VVV-kantoor aan het Kerkplein 20 of telefonisch via 0573 - 45 39 26.

Meer berichten

Shopbox