Logo berkelnieuws.nl


De kinderen tonen het bedrag dat ze voor Naomi bij elkaar hebben gelopen tijdens de sponsorloop.
De kinderen tonen het bedrag dat ze voor Naomi bij elkaar hebben gelopen tijdens de sponsorloop.

Overblijfkracht Naomi verrast door sponsorbedrag Heuvelschool

Tijdens de sponsorloop van de H.W. Heuvelschool op 25 mei is veel geld opgehaald. Dat werd donderdag 12 juli bekendgemaakt. Een deel van het geld gaat naar spelmaterialen voor op het schoolplein en ander deel gaat naar overblijfkracht Naomi Heijink, die lijdt aan chronische Lyme. Een ziekte waardoor zij, als jonge meid, niet de dingen kan doen die ze graag zou willen.

Borculo - De behandeling die Naomi zou moeten ondergaan om zich beter te kunnen voelen, wordt niet vergoed en daarom is er geld nodig. Er zijn de afgelopen tijd ook vanuit andere hoeken al diverse initiatieven genomen om geld in te zamelen om Naomi de behandeling te kunnen bieden die ze nodig heeft. "Wij, als Heuvelschool wilden ook graag ons steentje hieraan bijdragen", aldus leerkracht Twiggy ten Dolle.

Op vrijdag 25 mei is er, ondanks het warme weer, erg goed gelopen en ook het rad van avontuur draaide goed. Men kon loten kopen, waarbij in elke ronde mooie prijzen gewonnen konden worden. Veelal gesponsord door lokale ondernemers. De inwendige mens werd eveneens goed verzorgd. "Door deze activiteiten is er op deze vrijdag een mooi bedrag opgehaald, waar wij als school trots op zijn. Een woord van dank is dan ook zeker op zijn plaats voor alle mensen die hebben meegeholpen om van deze dag een succes te maken."

Tijdens de feestelijke afsluiting van het schooljaar op donderdag 12 juli was het de hoogste tijd om het bedrag bekend te maken dat de school voor de behandeling van Naomi kan doneren. Middels diverse gekleurde vellen papier met daarop verschillende bedragen, werd er door 15 kinderen stap voor stap een optelsom getoond met de uiteindelijke uitkomst van duizend euro. Naomi was zichtbaar ontroerd door het hele gebeuren en bedankte de kinderen en het team voor dit mooie bedrag, dat haar weer een stapje dichterbij herstel zal kunnen brengen.

Meer berichten

Shopbox