Foto:

Eerste Zonnebloemlot voor directeur Bohero

Allard Podde, directeur van kringloopwinkel Bohero, heeft het eerste lot van de Zonnebloemloterij in ontvangst genomen uit handen van de afdelingsvoorzitter van de Zonnebloem, Ton van Uem

borculo - Elk jaar valt een bedrijf of instelling de eer te beurt het eerste lot te ontvangen. Ton van Uem zegt blij te zijn met de sympathie van Bohero voor het werk van de Zonnebloem. Bohero onderstreepte die sympathie met een gift van 250 euro. Om het Zonnebloemwerk mogelijk te maken zijn vrijwilligers onontbeerlijk.

"Dat is precies wat wij met elkaar gemeen hebben", aldus Podde. "Ook wij zouden zonder vrijwilligers geen bestaansmogelijkheid hebben." Verder verklaart hij met de ontvangst van het eerste lot een aanzet te willen geven tot een succesvolle lotenverkoop in Borculo en Haarlo. Vrijwilligers van de Zonnebloem verkopen de loten tussen 18 en 30 juni.

Volgend jaar is het 50 jaar geleden dat de Zonnebloemafdeling Borculo-Haarlo werd opgericht. De afdeling zal dit bijzondere feit in 2019 extra aandacht geven met bijzondere activiteiten voor de gasten van de Zonnebloem.

Meer berichten