Foto:

'Ha, daar heb je mijn zonnebloempje!'

Eibergen - In de vrijwilligersvergadering van 29 mei is Dini Floors gehuldigd vanwege het feit dat ze al tien jaar lang als vrijwilligster aan de Zonnebloem afdeling Eibergen verbonden is. Uit handen van Vincent Elferink, voorzitter van de regio Oost-Achterhoek, kreeg zij een zilveren insigne opgespeld met de bijbehorende oorkonde en een mooi boeket.

De voorzitter prees Dini Floors vanwege haar trouw en integriteit. "Bezoekwerk is de hoeksteen van het werk van de Zonnebloem en voor veel mensen met een fysieke beperking is een bezoekje van een vrijwilliger zoals Dini een lichtpuntje in hun leven", aldus Vincent Elferink. Ook de gast van Dini, die zij regelmatig bezoekt, kijkt uit naar Dini's komst en begroet haar steevast met: 'Ha, daar heb je mijn zonnebloempje!'. Dini: "Het vrijwilligerswerk geeft mij heel veel voldoening en ik hoop dit nog jaren te kunnen doen." Geke Gijgink, hoofd bezoekwerk, overhandigde Dini namens de afdeling een doosje bonbons en een VVV-bon.

Bij De Zonnebloem afdeling Eibergen zijn vrijwilligers altijd welkom. Naast het bezoekwerk kan men zich ook verdienstelijk maken bij de verschillende activiteiten en het vervoer van de gasten bij de maandelijkse bijeenkomsten. Tevens doet de Zonnebloem een dringende oproep voor iemand, die een bestuursfunctie wil vervullen. Info bij voorzitter Frieda van Enk: tel. 0545 – 47 78 15

Meer berichten