Laatste loodjes: N315 bij Neede in november klaar

Neede - De Provincie Gelderland is maandag 28 mei begonnen met de laatste werkzaamheden aan de Rondweg Neede. Tot 27 juli werkt de provincie aan het deel tussen de Koeweidendijk en de Oude Eibergseweg. De rondweg is naar verwachting begin november 2018 helemaal klaar.

Het kruispunt Haaksbergseweg/Rondweg wordt door een verkeersplein vervangen. Daarnaast komt bij de Kempersdijk een oversteek voor (brom)fietsers en voetgangers en wordt de Koeweidendijk afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Tussen 28 mei en 2 november werkt de provincie aan het deel tussen de Kieftendijk en de grens met de bebouwde kom van Neede. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het verleggen van riolering, kabels en leidingen. Bovendien legt de provincie een zogenaamde komslinger, een verkeersremmende maatregel, aan bij de ingang van Neede.

Tijdens de werkzaamheden is de N315 tussen de rotonde Diepenheimseweg (Neede) en de Pastoor C.M. van Everdingenstraat (Rietmolen) afgesloten. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid.

Fietsers en voetgangers kunnen de Haaksbergseweg blijven gebruiken tijdens de werkzaamheden. De bus wordt tijdens het werk door of langs het werkvak geleid. Dit kan van invloed zijn op de dienstregeling. Details vind je op:

keolis.nl / arriva.nl

Meer berichten