Foto: Audrey Tulkens

Moederkracht Ruurlo: 'Wat voor moeder wil je zijn?'

Ruurlo - Op woensdag 30 mei is alweer de vijfde editie van Moederkracht, een ochtend over bewust moederschap in Ruurlo.

Gerdie Derking van Dorpshuis Ruurlo: "Als moeder ben je altijd op zoek naar wat het beste is voor je kind. Soms vergeet je jezelf daarin. En dat is nou juist zo jammer. Want als jij goed voor jezelf zorgt, dan kun je ook beter voor anderen zorgen. En hoe je dat doet, hoef je niet alleen te bedenken." Moederkracht is een initiatief van Dorpshuis Ruurlo en Sterrenkracht Kindercoaching. Zij gunnen moeders een moment om samen met andere moeders te praten over het moederschap om zo van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

"Via spel of creativiteit kun je ontdekken wat voor moeder je graag zou willen zijn en welke stappen je daarin kunt zetten. Zodat je weer vol energie kunt genieten van je kind(eren)."

'Moederkracht' is elke laatste woensdagochtend van de maand van 10.00 tot 11.30 uur. Deze keer dus op woensdag 30 mei. Locatie: Bibliotheek Ruurlo aan de Dorpstraat 74. Kosten: je betaalt 0,50 euro per kopje koffie of thee. Opgeven is niet verplicht, wel fijn: info@sterrenkrachtkindercoaching.nl. Kijk voor meer info over Moederkracht op www.sterrenkrachtkindercoaching.nl.

Meer berichten