Na de succesvolle vakanties vorige zomer staat het in Eibergen gevestigde reisbureau van Janneke Olthof ook dit jaar weer klaar voor mensen met een handicap.
Na de succesvolle vakanties vorige zomer staat het in Eibergen gevestigde reisbureau van Janneke Olthof ook dit jaar weer klaar voor mensen met een handicap.

Reistebrij uit Eibergen is op zoek naar vrijwillige reisbegeleiders

Op vakantie gaan is voor mensen met een beperking vaak wat lastiger. Het plannen, de keuze voor een bestemming of accommodatie en vervoer. Bij Reistebrij kunnen mensen in een kwetsbare situatie terecht met al hun vragen en wensen op het gebied van vakantie en reizen.

Eibergen - Na de succesvolle vakanties vorige zomer staat het in Eibergen gevestigde reisbureau van Janneke Olthof ook dit jaar weer klaar om iedereen een geschikte reis te kunnen bieden.

Niet vanzelfsprekend

"Wij organiseren reizen voor mensen die hun vakantie niet of niet volledig zelfstandig vorm kunnen geven. Dat kan bijvoorbeeld zijn voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Voor hen is het vaak niet zo vanzelfsprekend om er even lekker tussenuit te gaan, maar de behoefte is er wel degelijk. Met persoonlijke aandacht, kijkend naar iemands wensen en mogelijkheden en ervaring in het begeleiden, biedt Reistebrij ondersteuning waar nodig", aldus Olthof.

Orvelte en Eifel

Voor komende zomerperiode zijn weer verschillende vakanties samengesteld. Stedentripjes, een midweek Rheeze of Orvelte en een week 's Gravenzande of Kamperland staan op het programma. Maar ook de Duitse Eifel en Kroatië worden aangedaan. Olthof: "Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwillig reisbegeieiders om mee te reizen op de verschillende vakanties. Ervaring in het werken met mensen met een beperking is niet noodzakelijk. Enthousiasme en een respectvolle en gelijkwaardige benadering is wat we belangrijk vinden."

Geen belemmering

Ben je 18 jaar of ouder? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel? Ben je in staat om in een team te werken? Weet je een prettige en positieve sfeer neer te zetten? Sta je gezond en stevig in je schoenen? En wil je bijdragen aan een leuke vakantie voor onze reizigers? Dan is Reistebrij op zoek naar jou! Iedereen heeft andere mogelijkheden en uitdagingen, maar dat hoeft geen belemmering te zijn om van een vakantie te genieten. Samen met jou als vrijwillig reisbegeleider bezorgen we onze reizigers graag een onvergetelijke vakantie!

Info

Is je interesse gewekt? Via www.reistebrij.com/vrijwilliger-worden kan meer informatie aangevraagd worden.

Meer info over het programma van komende zomer op:

www.reistebrij.com

Meer berichten