Met enthousiasme reikte de organisatie een certificaat uit aan alle deelnemers.
Met enthousiasme reikte de organisatie een certificaat uit aan alle deelnemers.

Beltrummers steviger op hun benen dankzij In Balans

Op dinsdag 3 april zijn de laatste lessen 'In Balans' gegeven in de kapel in Beltrum. Trainer Charles Knobben liet samen met de deelnemers een afsluitende 'dans' zien, waarbij evenwicht getest werd en krachtonderdelen te zien waren. De tienweekse cursus heeft ervoor gezorgd dat deelnemers meer zijn gaan bewegen en steviger op hun benen zijn komen te staan.

Beltrum - Het enthousiasme onder de groepen is zo groot dat er vanuit hen gevraagd is om een soort van opfriscursus in het najaar. Organisatoren Vios Gym en het Kulturhus zullen zich hierover beraden. Mocht het zover komen, dan zullen naast de deelnemers van deze twee laatste groepen, ook de deelnemers van de eerste twee groepen, benaderd gaan worden.

Met enthousiasme reikte de organisatie een certificaat uit aan alle deelnemers. Daarnaast ontving iedereen een strippenkaart, waarmee zij welkom zijn bij de gymlessen van Vios Gym en verschillende beweegactiviteiten, zoals die in het Kulturhus gegeven worden. Hiermee wordt het belang van bewegen en elkaar ontmoeten onderstreept.

Ook sponsor Huub Scharenborg van Scharenborg Beltrum was aanwezig bij de feestelijke afsluiting.

Meer berichten