Het Kinderdagkamp vindt al jaren plaats in de laatste week van de zomervakantie.
Het Kinderdagkamp vindt al jaren plaats in de laatste week van de zomervakantie.

Kinderen, meld je nu aan voor het Kinderdagkamp!

Zit je dit schooljaar in groep 3, 4 of 5? En zit je op een Eibergse basisschool of woon je in Eibergen? Geef je dan op voor Kinderdagkamp 2018. Het kamp vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie, van maandag 20 tot en met vrijdag 24 augustus. De vrijwilligers van Stichting Kinderdagkamp doen er alles aan om de Eibergse jeugd een onvergetelijke kampweek te bezorgen.

Eibergen - Heb je zin in vijf dagen vol avontuur in het Slingebos? Kom je dan inschrijven bij de stand op de Oranjemarkt in Eibergen, op vrijdag 27 april tussen 10.00 en 14.00 uur. Je vindt de organisatoren in de buurt van het Odinplein en de Hagemanstraat. Kun je niet naar de Oranjemarkt komen? Laat je dan inschrijven door iemand anders of kom op donderdag 17 mei tussen 19.00 en 21.00 uur naar de tweede inschrijfmogelijkheid bij café Tijink aan de Beltrumseweg 7 in Eibergen. Vol is vol, dus wees er snel bij. Er is plaats voor maximaal 125 deelnemers. Bij meer opgaven geldt de volgorde van opgave.
Deelname aan Kinderdagkamp 2018 kost 40 euro. Dit bedrag dient contant en gepast bij de inschrijving te worden voldaan. Een tweede kind uit hetzelfde gezin betaalt 30 euro.

Voor meer informatie of voor een sfeerimpressie van eerdere edities kun je terecht op

www.kdkeibergen.nl

Meer berichten