Afgelopen week werd onder meer een begin gemaakt met het verwijderen van de bypasses rond Eibergen.
Afgelopen week werd onder meer een begin gemaakt met het verwijderen van de bypasses rond Eibergen. (Foto: Henk ter Horst)

N18 tussen Groenlo en Eibergen dit weekend dicht

Eibergen - Noaber18 asfalteert in opdracht van Rijkswaterstaat het komend weekend de bestaande N18 bij Groenlo. In verband met deze werkzaamheden is de N18 tussen de N319 bij Groenlo en de Steinkampsweg/bedrijventerrein De Kiefte in Eibergen afgesloten van vrijdag 9 maart 19.00 uur tot en met maandag 12 maart 05.00 uur. Het verkeer dient rekening te houden met omleidingsroutes en langere reistijden. Gele borden geven de omleidingsroutes aan.

Noaber18 werkt in dit komend weekend ook aan het viaduct waarmee de N18 over de N319 gaat. Daarnaast werkt de aannemer bij de kruising N18 – Marhulzenweg aan de aanleg van een nieuwe rijbaan. Na de weekendafsluiting vervalt deze kruising definitief. Noaber18 werkt op dit moment ook aan de Borculoseweg (N822) in Eibergen. Deze werkzaamheden zijn klaar voor de weekendafsluiting van de N18 tussen Groenlo en Eibergen. Ook de Goorsestraat (N347) in Haaksbergen is dit weekend weer beschikbaar voor het verkeer.
 
Komend weekend zijn nog andere wegen in de regio afgesloten voor het verkeer. Provincie Gelderland werkt aan de N315 tussen de Diepenheimseweg en de Borculoseweg in Neede. De N315 is hier afgesloten voor het verkeer. Daarnaast werkt Noaber18 tot vrijdag 23 maart aan de Needseweg in Eibergen (N823). Deze weg is ter hoogte van de toekomstige N18 afgesloten.

Meer berichten
Shopbox