Foto: pr

Werkzaamheden N18 rond Eibergen: nog even doorbijten

Aannemer Noaber18 is de komende weken bezig met het afbouwen van twee viaducten over de toekomstige N18 in Eibergen. Het betreft de viaducten in de Borculoseweg en de Needseweg. Als laatste werkzaamheden moet de aannemer deze wegen aansluiten op de nieuwe viaducten. Daarom zijn de wegen de komende weken afgesloten.

Eibergen - De Borculoseweg (N822) is van maandag 5 maart tot en met maandag 12 maart 06.00 uur ter hoogte van het nieuwe viaduct over de toekomstige N18 afgesloten. Autoverkeer tussen Haarlo/Borculo en Eibergen rijdt via de Deventer Kunstweg en de Kiefteweg. Het langzaam verkeer wordt omgeleid via de Olden Eibergsedijk en de Kuipersweg. Vanaf maandag 5 maart rijdt alle verkeer via het viaduct over de toekomstige N18. Noaber18 gaat dan de tijdelijke bypass weghalen.

De Needseweg (N823) is van maandag 5 maart tot en met vrijdag 23 maart 16.00 uur ter hoogte van het nieuwe viaduct over de toekomstige N18 afgesloten. Het autoverkeer tussen Eibergen en Neede wordt omgeleid via de N315. Het fietsverkeer wordt omgeleid via de Oude Needseweg/Oude Eibergseweg. Vanaf vrijdag 23 maart 16.00 uur rijdt alle verkeer via het viaduct over de toekomstige N18. Noaber18 haalt dan ter plekke de tijdelijke bypass weg.

Bij slechte weersomstandigheden worden de werkzaamheden uitgesteld.

Meer berichten
Shopbox