Bijschrift: Het team van enthousiaste vak-idealisten staat klaar voor jou en jouw kind. Van links, naar rechts: Ellen, Annika, Adra, Carola en Petra. Foto An&C0
Bijschrift: Het team van enthousiaste vak-idealisten staat klaar voor jou en jouw kind. Van links, naar rechts: Ellen, Annika, Adra, Carola en Petra. Foto An&C0

Praktijk An&Co: In beweging voor kinderen

BORCULO - Alle kennis en kunde rondom kinderfysiotherapie smelten samen binnen de praktijk An&Co van Andra Eisink-Weg. Zij en haar collega-fysiotherapeuten opereren al jaren in de Achterhoek. Door hun krachten nu te bundelen werkt het team efficiënt samen en biedt men specialistische zorg aan alle kinderen in de regio.

De praktijk is uniek in haar vorm. De geleverde fysiotherapie richt zich volledig op kinderen. De kennis wordt continue uitgebreid door het volgen van cursussen en door ervaringen uit de praktijk. Andra: "Onze handelingen zijn altijd gericht op het kind. Die vaardigheden delen we met elkaar. Samen weten we meer en dat is een aanpak die ons kenmerkt."

De praktijk werkt samen met andere zorgdomeinen, omdat fysiotherapie bij het kind regelmatig onderdeel is van een groter geheel. De praktijk is verenigd in of initiator van verschillende regionale projecten. Zo zijn er initiatieven rondom overgewicht (Cool2Bfit), projecten voor kinderen met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening (Fitkids) en de praktijk lanceerde onlangs een Ruiterfit-programma. Andra: "Als specialistische praktijk lopen wij voorop. Kinderfysiotherapie ontwikkelt zich doorlopend."

Het kind staat gegarandeerd centraal in de openingstijden van de praktijk. Die zijn flexibel, aangepast op het schema van een kind. Bij zuigelingen worden de bezoeken aan huis ingepland om daar in alle rust het kindje de zorg te bieden die het nodig heeft.

An&Co Kinderfysiotherapie heeft vestigingen in Borculo, Hengelo (Gld.) en Lochem. Info:

anencokinderfysio.nl

Meer berichten
Shopbox