• Alles
 • (1)
  Film
 • (3)
  Evenement
 • (3)
  Muziek
 • (46)
  Cursus-Workshop
 • (2)
  Kinderevenement

Natuurenergie ervaren

zaterdag 15 september 13:30 t/m 16:00 uur

Alles is energie. Alles heeft een trillingsniveau. Of je het nu hebt over een boom, een plant, dier, mens, ja alles wat Vader/Moeder God heeft geschapen.

Wanneer wij ons openstellen om de verbinding te voelen, dan zal er een reactie komen. Je voelt het als je met iemand een goed gesprek hebt, een leuke ervaring deelt. Hetzelfde gebeurd als jij je bijvoorbeeld met een boom of een hert, of zelfs een steen verbindt.

Gedurende deze workshop gaan we de dingen met meer aandacht doen. Je zult merken dat er een interactie tot stand komt, waar jij je ook maar mee wilt verbinden. Om sommige zaken wat meer visueel te maken gaan we daarom ook met wichelroedes werken.

Dat is een hele mooie manier om bepaalde dingen zichtbaar te maken. Zaken die je normaal gesproken misschien wel voelt, maar niet ziet, zijn zo heel mooi zichtbaar.

Dit geeft je vertrouwen en misschien stimuleert het je om deze dingen wat vaker te doen.

Om het connecten zo makkelijk mogelijk te maken gaan we met elkaar naar buiten, naar een uitnodigende omgeving om je mee te verbinden. Het is daarom wenselijk om je kleding en zeker je schoeisel hier op aan te passen zodat jij je helemaal op het doel van de workshop kunt concentreren.

Alaya, praktijk voor paranormaal en natuurgeneeskunde Hasselt 6, 7152 KV Eibergen

Tel: 06 53 606 504 Mail: info@alaya-health.nl


deel deze activiteit

Locatie

Alaya
Eibergen
Hasselt 6
7152kv