Logo berkelnieuws.nl


Koren laten van zich horen op ClipperS Open Air

  Cultuur

Eibergen/Haaksbergen - De ClipperS Crew Singers uit Haaksbergen verzorgt zondag 3 september in het openluchttheater in Eibergen een korenfestijn onder de noemer ClipperS Open Air. Naast de ClipperS Crew Singers treden op de Grolse Hofzangers uit Groenlo en het gospelkoor Celebration uit Hengelo. Deze drie koren zorgen voor een zeer gevarieerde muzikale middag.

Het in 2011 opgerichte Haaksbergse koor ClipperS Crew heeft zich door de vierstemmige arrangementen van dirigent Ard Weeink ontwikkeld tot een bijzonder veelzijdig koor met een breed repertoire. Naast meerstemmige shantyliederen staan er popsongs vanj onder meer The Cats en The Beach Boys en klassieke werken van componisten als Wagner op het repertoire. De Grolse Hofzangers bieden het publiek een gevarieerd repertoire. Dit koor bracht al acht cd's uit. Celebration zingt meerstemmige gospelliederen in diverse genres, op een zeer enthousiaste wijze gebracht.

Een hapje, een drankje en enkele kraampjes met koopwaar ontbreken niet. De optredens zijn van 14.00 tot 17.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van het theater: www.openluchttheatereibergen.nl. Kinderen onder de 12 jaar hebben vrije toegang.

reageer als eerste